Kinderen beter begrijpen

Het ouderschap is even wonderlijk als afmattend. Het constant balanceren op die slappe koord van loslaten en beschermen. Het aanhoudend lezen van behoeftes.

Want het moment dat je denkt dat je het beet hebt, krijg je weer een compleet nieuwe uitdaging voor de voeten. Het ouderschap is de meest intensieve maar vermoedelijk ook meest impactvolle job die je in je leven zal uitoefenen. 

Wat houdt deze workshop in?

Human Design en verbindende communicatie zijn geen kant-en-klare oplossingen, maar wel tools die een mild opvoedende ouder enorm kunnen helpen in dat balanceren.
Dit geef ik jou dus mee:

Human Design & NVC als ondersteunende tool

  • Wat houdt het Human Design type van jouw kind in?
  • Op welke manier reageren zij van nature op de wereld en hoe
    kan je hen daarin versterken zodat met een voorsprong starten?
  • Wat is hun natuurlijke rust-actie cyclus?
  • Op welke manier nemen zij het makkelijkst correcte beslissingen?
  • Eten, slapen en spelen kennen we, maar welke basisbehoeftes heeft dit type nog?
  • Wat kan jou als ouder helpen bij een conflict?
Je gaat naar huis met een nog duidelijker beeld van je kind en praktische handvaten om hen -en jezelf- doorheen de ups en downs van het ouderschap te gidsen. Het is ook een mooie kans om met ouders in contact te komen die bepaalde uitdagingen en prachteigenschappen gaan herkennen die je bij je eigen kind al hebt gezien. 

Praktisch

Locatie

Bij voldoende goed weer gaat deze workshop door op de Kesselse heide, breng zelf water en een knabbeltje mee. Er is een wc voor bezoekers van de heide in de buurt.
Bij slecht weer gaat het binnen door op mijn thuisadres. Andere werkvorm, zelfde inhoud.

Inhoud
Deel 1: Theorie
Voor het eerder theorethische gedeelte waarin ik uitleg zetten we ons op een bank terwijl de kinderen spelen of aansluiten als ze dat willen. Speelgoed is zeker welkom, er is op de heide een grote zandplek.
Deel 2: Q&A Wandeling 
We doen een mooi rondje op de heide en jullie kunnen vragen stellen over jullie kind waarop ik antwoord vanuit hun Human Design chart
Deel 3: Verbindend spelmoment met iedereen
Inschrijven

Dit is geschikt voor ouders en opvoeders van kinderen tot en met 15 jaar.

Het is belangrijk om het exacte geboorte-uur van het kind te kennen, zodat jij zeker bent van de juiste informatie, je brengt het chart ook zelf mee. Je zal maar in de foute workshop zitten wat het Human Design type betreft. Ken je de exacte geboortegegevens al, maar het type nog niet? Klik hier.
Stuur me gerust een mailtje als je toch ergens vastzit.

De groep is bewust klein (maximum 4 inschrijvingen) omdat ik het belangrijk vind energetisch voldoende aanwezig te zijn bij alle deelnemers. Kwaliteit boven kwantiteit.

De workshop kost €60 per gezin. Het kind (of meerdere) kan gratis meekomen. Met een voorschot van €30 verzeker je je plaats. Die is niet terugbetaalbaar bij annulatie, wel kan je later met €30 korting een andere workshop meedoen. De rest van het bedrag betaal je ter plaatse via Payconiq of gepast cash.

Zien we je daar? Inschrijven kan onderaan.

Meer weetjes en artikels in je mailbox?

Ontvang één keer per maand Saga’s Maankondiging

Updates, weetjes, de laatste artikels of video’s
en het aanbod voor de komende periode.