Human Design basisreading

"Discover the person you were born to be" - Chetan Parkyn
Vertrekkensklaar met je Human Design Paspoort op zak?

Vervolledig de start van je Human Design experiment met een basisreading.

Methode
In deze basisreading van 90 minuten wandelen we door de belangrijkste elementen van jouw Human Design chart.  

 • Korte duiding ‘Wat is Human Design?’
 • De 9 centra
 • Wat is van jou en wat is invloed van buitenaf?
 • Type
 • Strategie
 • Autoriteit
 • De samenhang tussen deze elementen en je profiel

€120

 • Vind je geen enkel moment dat past? Stuur mij een berichtje om samen een datum te prikken.
 • Handig om te weten: online meer data.
 • Boek je voor een tiener (+12)? Het liefst doe ik dat dan met het kind erbij. Dat kan!

Human Design als zelfontwikkelingstool

Human Design, een logisch opgebouwd systeem dat even simpel is om mee aan de slag te gaan als complex om volledig te doorgronden. 

Hiernaast zie je een voorbeeld van mijn chart, mijn energetische blauwdruk bij geboorte. Het is wat er op dat moment in mijn design werd ‘geprint’ en zoveel verklaart van hoe ik in het leven functioneer. Dit is anders, uniek bij iedereen en maakt ons deel van een groter geheel. 

We zijn nooit ons chart. We leven in een realiteit waarin anderen ons beïnvloeden. Van kinds af aan komt er vanalles op ons af. We botsen op mensen, op situaties, op onszelf. Dan is het heel fijn om te weten dat je in een richting botst die jou meer geluk, energie en (zelf)liefde brengt omdat je voelt dat het in lijn is met wat je hebt meegekregen.

Jouw Human Design chart

Ontdek jouw unieke blauwdruk en Paspoort

I’m a hopeless sceptic. That was before I met Annelies.

I’m a hopeless sceptic. I always thought astrology was an imposture, and ‘personal development’ was a waste of time and money.

That was before I met Annelies. After a few hours of Human Design reading, I could see myself in angle I had never seen before, in a way that encompasses how I fit in this world of humans.

I always thought I wasn’t born at the right time in history. I now have clues and hints as to how I can make the most of my ‘type’ to be right where I need to be, and use it as a lever to be more efficient, helpful, and satisfied about making a real difference among my fellow humans. I always had a hacker’s mind.

Thank you, Annelies, for teaching me how to hack myself better.

Frank
Projector

Begrip en erkenning

Annelies bracht me in contact met Human Design en maakte me wegwijs in het begrijpen van mijzelf als Splenic Projector.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ik voel me ook erkend en begrepen. Dankzij mijn eigen innerlijk werk en daardoor dichter bij mezelf te komen, begon ik me het afgelopen jaar meer en meer te herkennen in mijn type. Het geeft zo’n enorme erkenning en doet veel deugd dat je jezelf beter begrijpt, hoe jij in de wereld staat en de wereld ervaart, dingen aanpakt,… Wat ik ook heel boeiend vind is dat je dan anderen ook beter begrijpt en snapt dat niet iedereen zich op dezelfde manifesteert.

Dikke dank je wel, Annelies en doe zo verder!

Dorien
Projector

Verhelderend en verdiepend

Eerder had ik al mijn human design chart opgevraagd bij Annelies. In een persoonlijk gesprek, waar ze uitgebreid de tijd nam en gelegenheid gaf om vragen te stellen, werd me veel meer duidelijk. Annelies is zeer bekwaam in je op je gemak laten voelen. Daarnaast heeft ze enorme kennis van zowel Human Design (en wat niet paraat is, weet ze snel op te zoeken!) en kan ze dit ook combineren met bijvoorbeeld astrologie – de stand van de planeten op mijn geboortemoment.
Door er 1-op-1 over te praten, anders dan te lezen in een uitgebreid en gedetailleerd (puik werk) rapport, is er meer verdieping mogelijk. Heel fijn dat Annelies dit ook aanbiedt.

Rob
Manifesting Generator

Fijne kennismaking

Ik leerde Annelies kennen via een netwerkevent. Onze connectie werd in eerste instantie gemaakt door het gegeven dat we dezelfde familienaam dragen. Annelies is een zeer aangenaam persoon om mee in gesprek te gaan en spreekt met grote passie en kennis over human design. Tijdens ons gesprek zijn er voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen.
Als je dichter bij jezelf wil komen en jezelf graag nog beter wil leren kennen, kan ik je zeker aanraden een keer contact op te nemen met Annelies.

K. Verreth
Projector

Help, alles is nieuw, hoe start ik?

Ontdek jouw Human Design chart en bestel een Human Design Paspoort voor een eerste kennismaking.

Jij kan zelf kiezen of en wanneer je deze persoonlijke basisreading boekt. Ik vind het zelf fijn om veel keuze te hebben in tijd, ruimte en investering, dus dat geef ik ook graag aan mijn klanten.

You do you.

Abonneer je op Saga’s Maankondiging voor inspirerende verhalen als je nog twijfelt.

Na de Human Design basisreading

De informatie die ik doorgeef, de achtergrondinfo en de opnames gaan heel lang mee, de kennis is immers tijdloos en blijft relevant. 
Iemand zei ooit: “Had ik deze kennis maar gehad voor ik al die dure cursussen om mezelf ‘te vinden’ had gevolgd.”

Ik kan niet genoeg benadrukken dat Human Design een vorm van onderzoek en zelfreflectie is, een startpunt. Het is geen quick-fix of snelle rage. Het is het potentieel dat er altijd al was. 

Wat brengt het jou?

 • De verbinding met jezelf wordt sterker en eerlijker.
 • Je voelt meer en meer wat van jou is en waarin je beïnvloed wordt door anderen. 
 • Je leert te onderscheiden wat correct is voor jou en wat niet, zonder oordeel. Je bent je veel bewuster van de energie-uitwisseling in alle domeinen van je leven.
 • Je herkent een innerlijk weten, een gids, waar je rotsvast op kan vertrouwen.
 • Je ontdekt je eigen kracht en de manier waarop jij het meest kan leren of bijdragen aan het geheel.

Verken de andere opties

 • Er zijn workshops die dieper ingaan op thema’s als relaties, ouderschap en Human Design in de praktijk. Zo kan je je af en toe weer verbinden met mij, het experiment en de kennis over je eigen chart.
 • Voeg via het Human Design chart vrijblijvend jouw gegevens inclusief mailadres toe aan mijn database en ontvang gericht een melding wanneer een workshop een element uit jouw chart behandelt.
 • Een gidsend gesprek is ideaal voor consistente coaching, als je een soort van check-up wil, of simpelweg graag met mijn onverdeelde aandacht een topic wil bespreken. 
 • Tenslotte is er de 360° diepte-analyse. Dit praat over jouw lot, karmische wondes en alles wat je nog niet kan zien, maar wel in de ogen wil kijken, inclusief je eigen kracht, door de lens van Human Design.

Workshops

Boekingen