Eigen natuur

Kanovakantie Zweden

zomer 2024

Dit is interessant! Wat nu?

Is je interesse stevig gewekt?
Maak dan kennis met de gidsen tijdens een online infosessie en geniet van het enthousiasme dat er leeft rond deze week op het water. Alle praktische vragen worden beantwoord en jij kan aanvoelen of dit aanbod correct is voor jou.

Blijf op de hoogte

Kan je dit jaar niet meegaan of speelt de prijs je parten? Zet je naam op onze mailing lijst (hieronder), dan houdt La Cria Saga je  op de hoogte over deze en andere opties qua reizen en tripjes in binnen- of buitenland die natuur, zelfbewustwording en Human Design combineren. Dit is niet vaak, La Cria Saga is een kleine éénmanszaak.

Er is ook een reservelijst voor deze kanovakantie. Als een andere deelnemer ergens in de laatste 13 weken besluit om niet mee te gaan, kan jij mee aan een verlaagde of zelfs spotprijs. Ook dat wordt via deze weg gecommuniceerd.

Kampplaats

Vaak gestelde vragen

over de kanovakantie in Zweden

Annelies Verreth van La Cria Saga
Greep uit de expertises: Human Design, pschologie, astrologie, tarot, kanovakanties in Zweden, lesgeven, groepen begeleiden, …

Emmanuel Aerts van Emmanuel Puur Natuur
Greep uit de expertises: bushcraft, verbindende communicatie, zelfvoorzienend leven, groepen begeleiden, astrologie, werken met de vier elementen (water, aarde, lucht en vuur), spoorzoeken, …

Nee, er zijn geen extra infosessies. De beslissing om de kanovakantie te laten doorgaan valt op 19/04/2023.

Heb je sterke interesse, schrijf je dan in voor één van de vier sessies hierboven. Lukt dat niet? Stuur een mailtje naar Annelies op annelies@lacriasaga.com, zij helpt jou verder.

Uiterlijk 19/04/2023

Er zijn geen extra infosessies. Heb je interesse, schrijf je in voor één van de vier hierboven. Lukt dat niet? Stuur een mailtje naar annelies@lacriasaga.com voor een gesprekje.

Op 17 juni 2023 vanaf 14u00 in Kessel (België)

Overnachten kan, maar hoeft niet.

Vanaf 18 jaar mag iedereen deelnemen. Leeftijdsverschil zien wij als een meerwaarde.

Vanaf 14 jaar kan je deelnemen mits je vergezeld wordt door een ouder.

 • Vervoer met minibus en/of wagen van Nijlen (België) tot Ärjang (Zweden) en terug.
  Inclusief brandstof, tol en ferrykosten.
 • Kanotrekking (voedsel, vergunning, kano’s, kampeermateriaal, waterdichte zak, tent of andere beschutting)
 • Overnachting op de heenrit in twee familiekamers inclusief ontbijt
 • Persoonlijke Human Design reading t.w.v. €250 die voor het ontmoetingsmoment plaatsvindt
 • 8 dagen toegang tot alles wat je ooit wilde weten en vragen over de onderwerpen die wij als gidsen beheersen en hoe dat van toepassing is op jezelf. Er komen zowel vrijblijvende workshops als persoonlijke gesprekken

Tijdens het ontmoetingsmoment nemen we de tijd om te ontdekken waar jullie voorkeuren en noden liggen. Wij zorgen er voor dat er tijdens de reis de mogelijkheid is om het aan bod te laten komen.

Mogelijke onderwerpen: Human Design, astrologie, bushcraft, zelfvoorzienend leven, spoorzoeken, mild opvoeden, bewuste relaties, de maancyclus, tarot, hechtingspsychologie, …

 • Eigen slaapzak en matje + kleding & hygiëne met bio-afbreekbare producten
 • Voeding tijdens de roadtrip (2 van de 8 dagen), op 1 ontbijt na.
 • Mogelijke kosten voor het ontmoetingsmoment (maximum €50)
 • Reisverzekering (VERPLICHT)

Dat gaat niet kosteloos. Aangezien we al vrij kort tegen de vertrekdatum zitten gelden de volgende annuleringskosten:

Annulatie op

Tot 13 weken voor vertrek

13 tot 8 weken voor vertrek

8 tot 4 weken voor vertrek

4 tot 1 week voor vertrek

Minder dan 1 week voor vertrek

Wordt ingehouden

Forfait

30%

50%

70%

100%

Bedrag

€250

€435

€725

€1015

€1450

Dit is nodig vanwege het belang van genoeg deelnemers om de reis te laten doorgaan. 

over La Cria Saga & Human Design

La Cria Saga is opgericht door Annelies Verreth in april 2022 vanuit een passie voor Human Design en psychologie in combinatie met het natuurlijke talent om complexe materie te vertalen in iets simpel voor wie op zoek is naar meer zelfkennis tijdens transformatieve fases in het leven. Ze werkt zowel voor zoekende volwassenen als unieke kleintjes.

“The Science of Differentiation”
Human Design is een synthese van oude wijsheid en moderne wetenschap dat een antwoord geeft op de vraag van hoe wij anders zijn en waarom, welk puzzelstukje we in ons dragen van het kosmische geheel. Het is de meest nauwkeurige en waardevolle kennis die je over je eigen persoon kan ontvangen om mee te experimenteren wanneer het leven niet zo vlot loopt.

De bedenker is Annelies van La Cria Saga

“Ik was altijd al verzot op reizen, liefst in de natuur en in het Noorden. De Zweedse meren waren een tweede thuis vanaf mijn jonge volwassen leven. 

Op mijn 30ste kreeg ik een kind en lukte het mij om meerdere redenen niet meer om te gidsen op het water. Het gemis knaagde en mijn tweede thuis bleef roepen. Nu is mijn dochter bijna 4 jaar en er is weer ruimte om de Zweedse rust en ruimte te gaan opzoeken samen met groepen.

Ondertussen geraakte ik de afgelopen jaren gezond geobsedeerd door Human Design en andere spirituele en psychologische kennis.
La Cria Saga werd geboren en op een loze namiddag, mijmerend over hoe fel ik Zweden miste en hoe ik dit jaar misschien toch zou kunnen gaan schoot het mij te binnen.

Combineren die handel!

Het leek opeens zo ontzettend logisch hoe dat in elkaar paste en het concept van de Human Design groepsreis werd al snel een realiteit. Ik vond onmiddellijk de juiste mensen om mee samen te werken en het enthousiasme wordt steeds groter.”