Persoonlijke begeleiding

Staan voor wie je bent is krachtig, ook kracht kan al eens een duwtje in de rug gebruiken

Maanreading

€40

Ik gids je doorheen de betekenis van een persoonlijke kaartlegging op basis van mijn eigen spread en maak je tegelijk enthousiast om tarot als zelfbewustwordingstool te gaan inzetten. In mijn duiding mix ik tarot, Human Design en de maancyclus. Nieuwsgierig? Hier zie je me in actie.

Scenario 1] Je hebt geen enkel ervaring of kaarten in de buurt, dan leg ik graag voor jou om je te laten proeven en uitleg te geven.

Scenario 2] Je hebt zelf kaarten in huis en wil ook wel eens proberen onder begeleiding. Dan leggen zowel jij als ik de spread voor jouw energie. Dubbel de duiding, evenveel helderheid!

Heroriëntatie

€90

De weg kwijt? In panne? Weerstand, kwaadheid, verbittering en frustratie nemen opnieuw de bovenhand? Ik gids je weer naar de juiste paadjes en nuttige handvaten in je eigen Human Design reis. Verloren lopen doen we allemaal wel eens.
I got you.

Deze ondersteuning is enkel mogelijk voor wie al een Human Design reading heeft gehad. In het gesprek verweef ik aspecten uit jouw Human Design, inzichten uit eerdere gesprekken en andere ondersteunende tools waar nodig. Achteraf is er aanvullende achtergrondinfo en (indien gewenst) een opname te vinden in je persoonlijke online map die je al hebt sinds je reading.

Afspraak boeken

Blijf op de hoogte