Ervaringen

Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance - Eckhart Tolle

Als Projector is erkenning een heel kostbaar iets.
Ik dank dus liefdevol wie hier deelt hoe het was om met mij te werken.

het aha moment

Human Design was al een aantal keer op mijn pad gekomen en daarom boekte ik een sessie bij Annelies.
Het werd een leerrijke ervaring, met veel inzichten. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ik voelde me plots geen alien meer.

We hadden een fijn gesprek en ze gaf me duidelijke en onmiddellijk inzetbare tips over oa. carrière en mijn huidig traject om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Ook de info die ik nadien ontving, is overzichtelijk en praktisch. En ook nodig want er wordt zoveel info gedeeld dat je die onmogelijk op het ogenblik zelf kan onthouden of noteren.

Annelies heeft een grote kennis over Human Design en deelt deze op een vlotte en gepassioneerde manier.
Ik ben al een tijd bezig met de “wie ben ik écht” vraag. Haar Human Design reading bracht zoveel duidelijkheid. Elke cent dubbel en dik waard !

Hilde
Projector

zeer leerrijke ervaring

Ik was aangenaam verrast van deze reading! De accuraatheid van de analyse van Annelies😁,ze zat er boenk op ! Verder was het ook heel leuk dat ze de tarot kaarten trok op het einde van de reading (dit was ook weer ongelofelijk in lijn met de reading die we net gedaan hadden)
Dus absoluut een aanrader voor mensen die nood hebben aan zelfreflectie !

Isabelle
Manifesting Generator

Fijne kennismaking

Ik leerde Annelies kennen via een netwerkevent. Onze connectie werd in eerste instantie gemaakt door het gegeven dat we dezelfde familienaam dragen. Annelies is een zeer aangenaam persoon om mee in gesprek te gaan en spreekt met grote passie en kennis over human design. Tijdens ons gesprek zijn er voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen.
Als je dichter bij jezelf wil komen en jezelf graag nog beter wil leren kennen, kan ik je zeker aanraden een keer contact op te nemen met Annelies.

K. Verreth
Projector

Samen de diepte in!

Wat werd ik blij tijdens de lezing door Annelies! Samen de diepte induiken, heerlijk. Elke vraag beantwoordde ze met nog meer diepgang en met associaties naar andere aspecten in mijn human design. En toch was elk antwoord en elk stukje informatie steeds verhelderend en duidelijk. Ik kreeg zowel prakrische handvaten mee en een oefening (heb je nog vragen? ja of nee 🙂 waardoor ik kon leren voelen hoe mijn ja of nee voelt) , als een rijke basiskennis van mijn eigen design. Ik had niet verwacht er zo veel uit te kunnen halen! En nu mag ik nog gaan smullen van mijn bundeltje aan info… Dankjewel Annelies voor de combinatie van je kennis en je afstemming die je hier ten dienste stelt van de ander. ❤️

Romina
Generator

Verhelderend en verdiepend

Eerder had ik al mijn human design chart opgevraagd bij Annelies. In een persoonlijk gesprek, waar ze uitgebreid de tijd nam en gelegenheid gaf om vragen te stellen, werd me veel meer duidelijk. Annelies is zeer bekwaam in je op je gemak laten voelen. Daarnaast heeft ze enorme kennis van zowel Human Design (en wat niet paraat is, weet ze snel op te zoeken!) en kan ze dit ook combineren met bijvoorbeeld astrologie – de stand van de planeten op mijn geboortemoment.
Door er 1-op-1 over te praten, anders dan te lezen in een uitgebreid en gedetailleerd (puik werk) rapport, is er meer verdieping mogelijk. Heel fijn dat Annelies dit ook aanbiedt.

Rob
Manifesting Generator

Accuraat en onwijs interessant

Ik viel haast achterover na het lezen van het human design rapport dat Annelies van me had opgemaakt. Alles was zeer accuraat en ik leerde op die wijze mezelf van buitenaf opnieuw wat beter kennen.

Het is een onwijs interessant gegeven dat ik enkel maar kan aanraden en dan best in goede handen van Annelies. Ze weet waarover ze spreekt en toont veel expertise te hebben in de human design. Daarbij staat ze ook zelf open voor feedback en zet ze alles op alles om verder te groeien. Kortom, bij haar moet je zijn.

Tatiana
Projector

Begrip en erkenning

Annelies bracht me in contact met Human Design en maakte me wegwijs in het begrijpen van mijzelf als Splenic Projector.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ik voel me ook erkend en begrepen. Dankzij mijn eigen innerlijk werk en daardoor dichter bij mezelf te komen, begon ik me het afgelopen jaar meer en meer te herkennen in mijn type. Het geeft zo’n enorme erkenning en doet veel deugd dat je jezelf beter begrijpt, hoe jij in de wereld staat en de wereld ervaart, dingen aanpakt,… Wat ik ook heel boeiend vind is dat je dan anderen ook beter begrijpt en snapt dat niet iedereen zich op dezelfde manifesteert.

Dikke dank je wel, Annelies en doe zo verder!

Dorien
Projector

I’m a hopeless sceptic. That was before I met Annelies.

I’m a hopeless sceptic. I always thought astrology was an imposture, and ‘personal development’ was a waste of time and money.

That was before I met Annelies. After a few hours of Human Design reading, I could see myself in angle I had never seen before, in a way that encompasses how I fit in this world of humans.

I always thought I wasn’t born at the right time in history. I now have clues and hints as to how I can make the most of my ‘type’ to be right where I need to be, and use it as a lever to be more efficient, helpful, and satisfied about making a real difference among my fellow humans. I always had a hacker’s mind.

Thank you, Annelies, for teaching me how to hack myself better.

Frank
Projector

“Zelfs al wist ik er al heel wat van, heb je me toch nog veel meer helderheid gegeven, vooral in al mijn blinde vlekken. Dat is bevrijdend eigenlijk. […] Waarom ik juist nu deze reading heb laten doen is omdat ik heel sterk voel dat mijn design mij in een bepaalde richting stuurt, en ik door jouw reading ook wel een soort van bevestiging gekregen heb. Wat ook fijn is –omdat het live gebeurt- is het vuur in jouw ogen te zien wanneer je hier mee bezig bent. Het is helemaal jouw ding, je bent er een kei in.”

Linda

Projector

Deel jouw ervaring

Strong Testimonials form submission spinner.
Wat is je voornaam?
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is enkel om je te kunnen bereiken indien nodig.
Deel je type. Het is leuk voor de lezers om ervaringen te zien van mensen met hetzelfde type!
Kies een korte titel als samenvatting voor jouw ervaring.
Wat wil je graag delen?

Afspraak boeken

Blijf op de hoogte