Ervaringen

Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance - Eckhart Tolle

Samen puzzelen

Er was een workshop voor generators waar ik héél graag aan wilde deelnemen omdat ik (na een reading bij een conculega van Annelies) nog met wat onduidelijkheden (maar waarschijnlijk vooral weerstand) zat. Maar de datum lukte echt niet. Omdat Annelies haar milt-autoriteit laat beslissen, en die beslist hier en nu op de korte termijn, ging ze akkoord om samen de puzzel van mogelijkheden te leggen. Dus kon een uitzonderlijke eenmalige 1 op 1 sessie toch met als gevolg een zeer opgeluchte ik!
Ik weet niet Annelies het fijn vindt om geprezen te worden over haar flexibiliteit (en of ze dat wel vermeld wil zien als troef) maar ik vind dat ik haar daar toch voor in de spreekwoordelijke bloemekes mag zetten. Verder sprak ze mijn taal, was ze geduldig wanneer ik niet kon volgen, gaf ze voorbeelden uit het dagelijkse leven en hielden we er een stevig tempo op na (projector vaardigheden!), waardoor de puzzel van het HD-stukje in kwestie alsnog glashelder is geworden voor mij.
Yay!

Eline
Generator
Categorie:Workshop

Helder, een eye-opener

Je chart opvragen op de site van La Cria Saga is een fluitje van een cent, ook als je niet voor IT hebt gestudeerd. De info die wordt gedeeld helpt je meteen een bank vooruit in de les ‘zelfbewustwording’. Annelies haar kennis en haar capaciteit om dit helder over te brengen is een geweldige meerwaarde. Ook het paspoort is mooi uitgewerkt en wekt een hoop honger naar meer op! Zo blij met Annelies en niet alleen als experte… 😉🙏

Kris
Manifesting Generator
Categorie:HD Paspoort

aanrader

Ik vond het interessant om de analyse te lezen. Tijdens het gesprek vielen er heel veel puzzelstukjes in elkaar. Dingen die ik van mezelf reeds herkende kwamen samen. Nu begrijp ik waarom ik in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageer(de). Het heeft mij ook een bepaalde rust gegeven, dat ik mag vertrouwen op mijn innerlijk kompas. Het grappige was dat het begin van het gesprek niet zo gemakkelijk plaats vond en dat dat terug te vinden was in mijn chart. Nu ben ik meer tot inzicht gekomen dat ik ok ben met mijn schaduwkanten.
Dank je wel Annelies voor je begrip, manier van werken, de tijd die je nam om alles te duiden en helder uit te leggen. Ik ben ook dankbaar voor de vele informatie en extra’s die je nadien nog opgestuurd hebt.

Veerle
Generator
Categorie:360° Analyse

Niet langer twijfelen, invest in yourself!

Vlot gevonden wat ik zocht op de website en achteraf nog vlotter geholpen.
Mijn interesse in human design is enorm geprikkeld, en dankzij de verkregen materie voelen mijn persoonlijke groeipaden veel duidelijker aan. Ik heb niet alleen inzichten gekregen over mezelf, maar ook over de mogelijke oorsprong ervan.

Dit is bijzonder waardevol voor mensen die meer willen investeren in zichzelf, hun persoonlijke groei en/of hun omgeving.
Daarnaast is Annelies gewoon een geweldige persoon. Zowel online als in persoonlijke omgang toont ze een enorm inlevingsvermogen en creëert ze een veilige omgeving.

Niet langer twijfelen, invest in yourself!

Milan
Manifesting Generator
Categorie:HD Paspoort

Luchtig praten over seksualiteit adhv human design

Ik zag de aankondiging van de workshop “seksualiteit en HD” verschijnen op Annelies haar Instagram. Ik dacht meteen “OH leuk!”. Maar dan kwam men hoofd ertussen met twijfels. “Ga ik er de avond zelf wel over durven praten?” “Wat gaan anderen over mij denken?” “Zou ik dit wel doen?”
Maar zoals eerder uit een reading van Annelies kwam is mijn advies om naar men onderbuik gevoel te luisteren ipv men gedefinieerde hoofd 🤭
Dus schreef ik me toch in!
Ik stelde men hoofd gerust met de gedachte: “ik kan me nog achter men HD verschuilen moesten er genante ter spreken komen”.
Maar eens ik binnen was dan voelde ik me meteen op men gemak. Annelies zei dat de schaamte met de schoenen aan de deur moest gezet worden dus dat had ik ook gedaan!
Het was een avond waarin ik veel heb bijgeleerd maar we ook veel gelachen hebben!
Zeker een aanrader!

Karolien
Manifesting generator
Categorie:Workshop

Over Keukentafels, Walvissen en Manifesteren

Mijn eerste kennismaking met HD kwam via een vriendin die mij hierover een boek aanreikte. ‘Yeah right’, dacht ik. ‘De zoveelste nieuwste hype’. Maar hoe meer ik begon te lezen, hoe meer ik nóg meer wou weten hierover. Vooral ook omdat ik mij helemaal niet kon vinden in mijn type. Manifestor ikke, deuh. Frustratie, ongeloof, check. Over dus naar nog meer boeken, podcasts en internet.
Op you tube kwam ik Annelies tegen. Ik werd geprikkeld door het feit dat ze zei dat maar heel weinig Manifestors de weg naar een HD coach vonden. Bam, nog meer frustratie. Het heeft dus een tijdje geduurd voor ik de stap zette om Annelies te bellen en in te tunen op wat zij voor mij kon betekenen in deze waas van: ‘wie ben ik nu en wat kom ik hier doen?’ Haar stem stelde me gerust en daar gingen we dan.
Wat in het begin nog een beetje onwennig voelde werd snel een interactie tussen Annelies haar invoelen wat er nodig was en dan teruggeven aan mij op een a-typische manier van coachen. Alsof ik op een doordeweekse dag aan de keukentafel met een vriendin aan het babbelen was over mijn diepste zielenroerselen. Met haar Projector flair kaatste ze de dingen terug die op dit moment mijn aandacht nodig hadden. Ik voelde me gezien, gehoord en ik kreeg antwoorden aangereikt. Het metafoor van de Manifestor en de Walvis was een eye-opener.
En als er daarbuiten nog andere Manifestors zouden twijfelen, duik als een Walvis naar de diepte van je Zelf ga naar het donker om de schatten te vinden in je kern en spring dan met al je kennis naar de oppervlakte om je licht te laten stralen.
Bedankt Annelies om voor mij deze safe space te creëren, voor de wisselwerking, voor de warmte van je Zijn, voor de antwoorden en nog meer vragen hierop.

Nadine
Manifestor
Categorie:360° Analyse

Helderheid en een nieuwe koers in mijn leven nu ik mijn blauwdruk zoveel beter begrijp 🙂

Lang, heel lang geleden (zo’n 15 jaar) hoorde ik voor het eerste over Human Design maar het drong toen nog niet tot mij door.
Zo’n 6 jaar geleden kwam het terug op mijn pad maar verder dan te weten komen welk Type ik ben, kwam ik ook toen niet.
Tot Human Design in de voorbije maanden meermaals tevoorschijn kwam. En als iets zich herhaalt, weet ik uit ervaring dat ik de broodkruimels mag volgen en er iets mee mag gaan doen.
Zo kwam ik via via bij Annelies terecht.

Het werd een fijn, boeiend, leerrijk, ontsluierend gesprek waarin ik heel wat zaken herkende, andere die verhelderend zijn én ook nieuwe dingen ontdekte.
Ik begrijp nu ook veel beter waarom ik 8 jaar geleden een burn-out had: ik leefde niet volgens mijn type.

Het was dusdanig de moeite waard dat ik meteen ‘aan de slag’ ben gegaan en wat ik van Annelies en uit het gesprek leerde, al ben beginnen toepassen. Ik merk dat hoewel mijn verstand nog wat dwars wil liggen 😉 mijn gevoel alvast goed zit en me uitnodigt om er verder mee aan de slag te gaan.

Annelies zelf is trouwens een toffe madame die met veel enthousiasme haar passie beoefent.

Dank je wel Annelies !
Much appreciated.

Johan
Generator
Categorie:360° Analyse

Weer een verbreding van mijn wereld

Ik vond het spannend om deze diepte reading te mogen ontvangen. Vele dingen vielen nog dieper op hun plaats, een bevestiging ervan ahw, en van sommige dingen ben ik nog een beetje sprakeloos… ik vond het een geweldige ervaring en ik ben enorm blij dat ik hier Annelies heb gekozen, ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Dank je wel ook nog voor het Human Design Paspoort om op terug te vallen en de andere documenten die je nog mailde, wat mooi allemaal. Hartelijk dank en dikke kus 🖤💛❤

Kitty
Generator
Categorie:360° Analyse

het aha moment

Human Design was al een aantal keer op mijn pad gekomen en daarom boekte ik een sessie bij Annelies.
Het werd een leerrijke ervaring, met veel inzichten. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ik voelde me plots geen alien meer.

We hadden een fijn gesprek en ze gaf me duidelijke en onmiddellijk inzetbare tips over oa. carrière en mijn huidig traject om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Ook de info die ik nadien ontving, is overzichtelijk en praktisch. En ook nodig want er wordt zoveel info gedeeld dat je die onmogelijk op het ogenblik zelf kan onthouden of noteren.

Annelies heeft een grote kennis over Human Design en deelt deze op een vlotte en gepassioneerde manier.
Ik ben al een tijd bezig met de “wie ben ik écht” vraag. Haar Human Design reading bracht zoveel duidelijkheid. Elke cent dubbel en dik waard !

Hilde
Projector
Categorie:360° Analyse

zeer leerrijke ervaring

Ik was aangenaam verrast van deze reading! De accuraatheid van de analyse van Annelies????,ze zat er boenk op ! Verder was het ook heel leuk dat ze de tarot kaarten trok op het einde van de reading (dit was ook weer ongelofelijk in lijn met de reading die we net gedaan hadden)
Dus absoluut een aanrader voor mensen die nood hebben aan zelfreflectie !

Isabelle
Manifesting Generator
Categorie:HD Basisreading

Fijne kennismaking

Ik leerde Annelies kennen via een netwerkevent. Onze connectie werd in eerste instantie gemaakt door het gegeven dat we dezelfde familienaam dragen. Annelies is een zeer aangenaam persoon om mee in gesprek te gaan en spreekt met grote passie en kennis over human design. Tijdens ons gesprek zijn er voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen.
Als je dichter bij jezelf wil komen en jezelf graag nog beter wil leren kennen, kan ik je zeker aanraden een keer contact op te nemen met Annelies.

K. Verreth
Projector
Categorie:HD Basisreading

Samen de diepte in!

Wat werd ik blij tijdens de lezing door Annelies! Samen de diepte induiken, heerlijk. Elke vraag beantwoordde ze met nog meer diepgang en met associaties naar andere aspecten in mijn human design. En toch was elk antwoord en elk stukje informatie steeds verhelderend en duidelijk. Ik kreeg zowel prakrische handvaten mee en een oefening (heb je nog vragen? ja of nee 🙂 waardoor ik kon leren voelen hoe mijn ja of nee voelt) , als een rijke basiskennis van mijn eigen design. Ik had niet verwacht er zo veel uit te kunnen halen! En nu mag ik nog gaan smullen van mijn bundeltje aan info… Dankjewel Annelies voor de combinatie van je kennis en je afstemming die je hier ten dienste stelt van de ander. ❤️

Romina
Generator
Categorie:360° Analyse

Verhelderend en verdiepend

Eerder had ik al mijn human design chart opgevraagd bij Annelies. In een persoonlijk gesprek, waar ze uitgebreid de tijd nam en gelegenheid gaf om vragen te stellen, werd me veel meer duidelijk. Annelies is zeer bekwaam in je op je gemak laten voelen. Daarnaast heeft ze enorme kennis van zowel Human Design (en wat niet paraat is, weet ze snel op te zoeken!) en kan ze dit ook combineren met bijvoorbeeld astrologie – de stand van de planeten op mijn geboortemoment.
Door er 1-op-1 over te praten, anders dan te lezen in een uitgebreid en gedetailleerd (puik werk) rapport, is er meer verdieping mogelijk. Heel fijn dat Annelies dit ook aanbiedt.

Rob
Manifesting Generator
Categorie:HD Basisreading

Accuraat en onwijs interessant

Ik viel haast achterover na het lezen van het human design rapport dat Annelies van me had opgemaakt. Alles was zeer accuraat en ik leerde op die wijze mezelf van buitenaf opnieuw wat beter kennen.

Het is een onwijs interessant gegeven dat ik enkel maar kan aanraden en dan best in goede handen van Annelies. Ze weet waarover ze spreekt en toont veel expertise te hebben in de human design. Daarbij staat ze ook zelf open voor feedback en zet ze alles op alles om verder te groeien. Kortom, bij haar moet je zijn.

Tatiana
Projector
Categorie:HD Paspoort

Begrip en erkenning

Annelies bracht me in contact met Human Design en maakte me wegwijs in het begrijpen van mijzelf als Splenic Projector.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ik voel me ook erkend en begrepen. Dankzij mijn eigen innerlijk werk en daardoor dichter bij mezelf te komen, begon ik me het afgelopen jaar meer en meer te herkennen in mijn type. Het geeft zo’n enorme erkenning en doet veel deugd dat je jezelf beter begrijpt, hoe jij in de wereld staat en de wereld ervaart, dingen aanpakt,… Wat ik ook heel boeiend vind is dat je dan anderen ook beter begrijpt en snapt dat niet iedereen zich op dezelfde manifesteert.

Dikke dank je wel, Annelies en doe zo verder!

Dorien
Projector
Categorie:HD Basisreading

I’m a hopeless sceptic. That was before I met Annelies.

I’m a hopeless sceptic. I always thought astrology was an imposture, and ‘personal development’ was a waste of time and money.

That was before I met Annelies. After a few hours of Human Design reading, I could see myself in angle I had never seen before, in a way that encompasses how I fit in this world of humans.

I always thought I wasn’t born at the right time in history. I now have clues and hints as to how I can make the most of my ‘type’ to be right where I need to be, and use it as a lever to be more efficient, helpful, and satisfied about making a real difference among my fellow humans. I always had a hacker’s mind.

Thank you, Annelies, for teaching me how to hack myself better.

Frank
Projector
Categorie:HD Basisreading

“Zelfs al wist ik er al heel wat van, heb je me toch nog veel meer helderheid gegeven, vooral in al mijn blinde vlekken. Dat is bevrijdend eigenlijk. […] Waarom ik juist nu deze reading heb laten doen is omdat ik heel sterk voel dat mijn design mij in een bepaalde richting stuurt, en ik door jouw reading ook wel een soort van bevestiging gekregen heb. Wat ook fijn is –omdat het live gebeurt- is het vuur in jouw ogen te zien wanneer je hier mee bezig bent. Het is helemaal jouw ding, je bent er een kei in.”

Linda

Projector

Deel jouw ervaring

Strong Testimonials formulier indiening spinner.
Wat is je voornaam?
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is enkel om je te kunnen bereiken indien nodig.
Deel je type. Het is leuk voor de lezers om ervaringen te zien van mensen met hetzelfde type!
Kies een korte titel als samenvatting voor jouw ervaring.
Wat wil je graag delen?

Workshops

Laagdrempelig kennismaken
of een specifiek aspect onder de loep nemen? 

Boekingen