Human Design Paspoort

Ontdek je energetische blauwdruk dankzij het Human Design chart

Human Design chart

Het Human Design chart is jouw persoonlijke blauwdruk die werd bepaald op het moment van je geboorte. Het toont ook handvaten die het leven makkelijker maken. Het werkt als een soort legende. Al die kleurtjes en cijfers hebben enorm veel betekenis. Elk chart is uniek.
Human Design geeft zicht op de ingebouwde GPS die we meekregen om ons leven te leiden op een authentieke, waardevolle en verbindende manier. We zijn allemaal anders, en dat brengt balans. 

Vul je gegevens in (of die van je kind) en ontdek hoe jouw energetische bedrading in elkaar steekt. Al die gekke woorden, cijfers en kleurtjes vormen samen jouw innerlijke schatkaart. Het zit vol met aanwijzingen en talenten!

Human Design Paspoort

Wat is het?
Het Human Design Paspoort is een compleet gepersonaliseerd boekje met tekst en uitleg dat jou door je chart en een eerste kennismaking met Human Design heen gidst. 

Je kan een gratis miniversie downloaden via de knop die je ziet verschijnen eens je je chart op deze pagina genereert. Klik linksboven op Download gratis een mini Human Design Paspoort.

Voor wie is het?
Je kan dit gebruiken voor zowel volwassenen als tieners en in sommige gevallen ook kinderen als je grondig wil begrijpen hoe ze energetisch in elkaar zitten. 

Welke Human Design elementen omvat het?

  • Profiel
  • De 9 centra
  • Definitie
  • Geactiveerde kanalen
  • Type en strategie
  • Autoriteit
  • Vertering en omgeving
  • Incarnatiekruis
Bestellen
Stuur me een berichtje via het formulier en bestel een volwaardig Paspoort voor jou of je kind. Let op: geef de exacte geboortegegevens door. Wachttijd maximum twee dagen. 

Vanaf januari 2024 zal het met één klik in je mailbox zitten zonder enige wachttijd! De inhoud heeft ook een serieuze upgrade gekregen ondertussen, dus profiteer nu nog van de lage prijs, dat blijft niet zo. 

Antwoorden op mogelijke vragen

Zeker! Wist je dat Human Design zelfs in de eerste plaats bedoeld is voor kinderen? Zij hebben er het meeste baat bij.

Er zijn twee mogelijkheden. Voor kleine kinderen is er een kleurrijke, summiere versie gebaseerd op dieren. Voor (jong)volwassenen of kinderen die meer inzicht vereisen raad ik een volwaardig Paspoort aan.

Je kan het in België verifiëren via: https://justonweb.be/extracts

Twijfel je? Ik help je graag verder. Stuur mij een mailtje met het interval waarbinnen je heel zeker bent dat het valt. 

Geen nood. Er zijn enkele opties. 

Kinderboekje

Voor nieuwbakken ouders heb ik ook een kleurrijk boekje met handvaten voor de opvoeding van kleintjes. De types zijn dan dierenpersonages. 😄
Dit is nog in ontwikkeling en is iets langer wachten na bestelling.

Niet langer twijfelen, invest in yourself!

Vlot gevonden wat ik zocht op de website en achteraf nog vlotter geholpen.
Mijn interesse in human design is enorm geprikkeld, en dankzij de verkregen materie voelen mijn persoonlijke groeipaden veel duidelijker aan. Ik heb niet alleen inzichten gekregen over mezelf, maar ook over de mogelijke oorsprong ervan.

Dit is bijzonder waardevol voor mensen die meer willen investeren in zichzelf, hun persoonlijke groei en/of hun omgeving.
Daarnaast is Annelies gewoon een geweldige persoon. Zowel online als in persoonlijke omgang toont ze een enorm inlevingsvermogen en creëert ze een veilige omgeving.

Niet langer twijfelen, invest in yourself!

Milan
Manifesting Generator

Accuraat en onwijs interessant

Ik viel haast achterover na het lezen van het human design rapport dat Annelies van me had opgemaakt. Alles was zeer accuraat en ik leerde op die wijze mezelf van buitenaf opnieuw wat beter kennen.

Het is een onwijs interessant gegeven dat ik enkel maar kan aanraden en dan best in goede handen van Annelies. Ze weet waarover ze spreekt en toont veel expertise te hebben in de human design. Daarbij staat ze ook zelf open voor feedback en zet ze alles op alles om verder te groeien. Kortom, bij haar moet je zijn.

Tatiana
Projector

Boekingen

Maandelijks mailtje