Eigen natuur

Eigen natuur

Kanovakantie in Zweden in de zomer van 2024
Een groepsreis & Human Design oefenkans
Kanovaren Zweden

Wie ben ik? Wie ben ik bij anderen?

  • Wie ben ik in een groep of in relaties?
  • Hoe blijf ik bij mezelf in die situaties?
  • Hoe kan ik zorgen voor de ander zonder dat ik mezelf verlies?

Vraagstukken die zich overal in ons leven afspelen. De sleutel is bewustwording.
Jij bent degene die kiest wat je geeft en aan wie. Maar wat stuurt onze keuzes?

  • Kies je uit angst of liefde?
  • Zijn dit jouw noden of die van de ander?
  • Waar doe je aannames en vermijd je conflict? En waarom?
  • Wanneer pas jij je aan anderen aan en waarom?

Het persoonlijk antwoord vinden op die vragen is het doel van de reis. De groep, de gidsen en de natuur versnellen en ondersteunen dat proces. Je gaat naar huis met een schat aan inzichten in jouw ware natuur, jouw eigen natuur.

Geïntrigeerd?

zonsondergang Zweden kanovakantie

Roadtrip & kanotrekking

In de Zweedse natuur, weg van het dagelijkse leven, daag ik je uit om met Human Design aan de slag te gaan. Ruim voor vertrek plannen we een persoonlijke Human Design reading (inclusief ondersteund materiaal en opname) over jouw persoonlijk innerlijke energetische blauwdruk. Het omvat jouw ikje, de codering die je meekreeg bij geboorte. Het geeft ook aan op welke domeinen je vatbaar bent voor invloed van buitenaf, wat daar de voor-en nadelen van zijn. Dat lezen en begrijpen is één ding, het ervaren en ermee experimenteren iets heel anders. De bedoeling is de kennis om te zetten in ervaringen en reflectie, want dat is hoe je uiteindelijk écht begrijpt wat die informatie voor jou betekent en wat je daarmee kan doen. Je kan dat in je dagelijkse leven en je werk natuurlijk ook, maar waarom niet volledige vrijheid ervaren in een totaal nieuwe setting? De groep is daarin een cruciaal element, net als de rustgevende setting van de natuur. We gaan back to basics, opnieuw naar de essentie.

Kanovaren

Acht dagen lang zorgen we als groep voor elkaar, zowel fysiek als emotioneel. Ieder op zijn eigen manier als onderdeel van het grotere geheel waarin we allemaal anders zijn. Om op onze bestemming te komen ondernemen we een roadtrip heen en terug. Ter plekke gebruiken we de kano om het natuurreservaat te verkennen en slapen we op schitterende plekken in de natuur. Onder de blote hemel, houten shelters of in kleine tentjes. De enige moetjes zijn een kampplaats zoeken of creëren, ons warm houden en eten maken. Er is geen elektriciteit of gas. Enkel de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht.
We maken het stil, waardoor er ruimte is om te voelen wat er bij jou en in de groep leeft. Wat gebeurt er als je luistert zonder ruis en verwachtingen?

Jouw profiel

kanovakantie kanovaren kanotrektocht Zweden
Koken in Zweden Dutch oven

Praktisch

Inbegrepen in de prijs

De gidsen

Een gouden duo met dezelfde visie en aanvullende vaardigheden vond elkaar in de liefde voor de vier elementen. Water, aarde, lucht en vuur. Hun gezamenlijke kennis is een schatkist aan creativiteit en wijsheid. Tijdens deze reis kunnen jullie hier volop gebruik van maken. Hun enthousiasme is aanstekelijk, in de natuur en in groep functioneren aangeboren eigenschappen. Aangenaam!

Emmanuel

Annelies

Locatie

Het merengebied in Värmland

De deelnemers

Leeftijd & profiel

Elke volwassen leeftijd is welkom. Een minderjarige vanaf 14 jaar enkel mits begeleiding van een ouder.

Dit is een groepsreis met een duidelijk doel om vanuit de groepsdynamiek iets te leren, koppels, vrienden of gezinsleden zijn erg welkom, mits de intentie zich verbindend en open op te stellen als individu. 

We zoeken ook enkele chauffeurs voor de roadtrip. Iets voor jou? Minimumleeftijd is 25 jaar met 1 jaar een rijbewijs op moment van vertrek.

Fysieke en mentale gezondheid

Een kanovakantie is verre van topsport, gelukkig. Je hebt echter wel voldoende veerkracht en energie nodig om dit experiment aan te gaan. Je moet in staat zijn 7 dagen buiten te leven zonder zetel of elektriciteit. Wil dat zeggen dat je perfect gezond moet zijn? Neen. Maar je hebt wel marge nodig. Wie tijdens de reis in een zware overlevingsfase zit heeft moeite met een groep te connecteren, eigen noden goed in te schatten en nieuwe kennis te integreren. Dat zijn basisvoorwaarden om mee te kunnen. Twijfel je? Praat er dan over met Annelies.

Interesse

Blijf op de hoogte

Zet je naam op de Eigen Natuur mailing lijst, dan houdt La Cria Saga je  op de hoogte over deze en andere opties qua reizen en tripjes in binnen- of buitenland die natuur, zelfbewustwording en Human Design combineren. Geen zorgen, je mailbox blijft kalm. Dit is een éénmanszaak, geen reisbureau. 😉

Er is ook een reservelijst voor deze kanovakantie. Als een andere deelnemer ergens in de laatste 13 weken besluit om niet mee te gaan, kan jij mee aan een verlaagde of zelfs spotprijs. Ook dat wordt via deze weg gecommuniceerd.

Kom naar een infosessie

Maak kennis met de gidsen tijdens een online infosessie en geniet van het enthousiasme dat er leeft rond deze week op het water. Alle praktische vragen worden beantwoord en jij kan aanvoelen of dit aanbod correct is voor jou.
(Deze worden opnieuw georganiseerd vanaf september 2023)

Meer weetjes en artikels in je mailbox?

Ontvang één keer per maand Saga’s Maankondiging

Updates, weetjes, de laatste artikels of video’s
en het aanbod voor de komende periode.