Aanbod

Two roads diverged in a wood and I - I took the one less traveled by, and that has made all the difference - Robert Frost

Van verzuchting naar verbinding

De workshops zijn een speeltuin van mogelijkheden binnen spiritualiteit, zelfontwikkeling, mild opvoeden & voorbij de labels denken. 

Een Human Design reading geeft je een schat aan persoonlijk inzicht. Human Design kan heel breed en diep gaan, maar ik hou van efficiëntie. We halen er op dat moment uit wat voor jou, je kind of je gezin relevant is.

Wie nood heeft aan persoonlijke begeleiding op een los moment nodig ik uit voor gesprekken in 1-op-1. Geen klassieke therapie, wel wat je nodig hebt, ik stem volledig af op jou. Er is zowel vrijblijvend aanbod voor nieuwe klanten als diepgaandere sessies voor wie reeds een Human Design reading bij mij deed.

Zin om samen op pad te gaan en die waakvlam van zelfontwikkeling om te vormen tot een brandend vuurtje? In een groepsreis gaan we de opgedane zelfkennis ervaren in de praktijk zodat je jezelf kan waarnemen zonder de limieten van het standaard dagelijkse leven. Die inzichten helpen jou om je leven daarna richting te geven.

De rode draad in mijn aanpak is acceptatie en verbinding met jezelf en de wereld. Het diepe besef dat je kan opkomen voor wat je drijft en zo je eigen realiteit creëren, ook al past dat niet in wat de meerderheid doet. Liefst zo vroeg mogelijk in een mensenleven. 

Afspraak boeken

Deelnemen

Afspraak boeken

Blijf op de hoogte