Human Design reading

Ken jezelf, verander de wereld

Jouw Human Design chart in klare taal

Human Design, een logisch opgebouwd systeem met een even simpel als complexe structuur. Het heeft dezelfde basis als astrologie maar is een andere vertaling van dezelfde brontekst.

Hiernaast zie je een voorbeeld van mijn chart, mijn energetische blauwdruk bij geboorte. Wat er op dat moment in mijn genetische informatie werd ‘geprint’ en zoveel verklaart van hoe ik in het leven functioneer. Dit is anders en uniek bij iedereen en deel van een groter geheel. Jezelf zijn is dus in het belang van iedereen.

Het leven is altijd maar botsen. Botsen op mensen, op situaties, op jezelf. Dan is het heel fijn om te weten dat je in een richting botst die jou meer geluk, energie en (zelf)liefde brengt omdat je voelt dat het in lijn is met wie jij echt bent. Human Design en dan specifiek de basics van een chart geven jou die kennis en houvast.

Er zijn verschillende soorten readings,
het hangt af van wat je noden zijn en wat je wil onderzoeken.

Intuïtief en inclusief vertalen, dat is mijn forte

Mijn aanpak is persoonlijk en concreet. Ik lees vanuit de huidige situatie en geef inzichten en handvaten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Jij kan vragen stellen en beschrijven waar je tegen aanloopt. Ik vertaal intuïtief de informatie uit jouw chart zodat het waarom van die blokkades helder wordt. Ik geef je onmiddellijk advies om daar mee om te gaan vanuit mijn achtergrond in Human Design, astrologie en Gene Keys.

Aanpak

Ik bereid me grondig voor. Je krijgt niet enkel een reading van 2 uur maar ook een gestructureerde map met nuttige theorie en achtergrondinfo mee (zie foto hiernaast). Dat verklaart ook de prijs, het is veel meer dan een gesprek, ik investeer ruime tijd en energie.

De kennis begint pas echt te leven na de reading, dankzij reflectie en ervaring. Ten laatste de dag nadien ontvang je die online map, inclusief de opname, en je kan er altijd weer op leunen wanneer het nodig is.
Het is een reis, een levensexperiment, geen pitstop.

"Annelies is een zeer aangenaam persoon om mee in gesprek te gaan en spreekt met grote passie en kennis over human design. Tijdens ons gesprek zijn er voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar gevallen."
K.
Projector

Soorten readings

Voor zoekende volwassenen

Als volwassene je plek vinden in de wereld, het is niet altijd makkelijk. Vastzitten in een job, relatie of je eigen gedachten is misschien lastig, je loswrikken en er resoluut voor kiezen om het anders te gaan doen, dat is pas echt sterk. Ik geef je graag een aanzienlijke voorsprong en handvaten in deze reading. Wie Human Design al wat kent kan een stevige verdieping verwachten. Ik leun ook op astrologie, psychologie en Gene Keys.

Deze reading gaat niet over de basics van Human Design. Afhankelijk van jouw situatie duik ik zo diep als nodig in je blauwdruk. Ik bereid het grondig voor en je kan achteraf nog jaren leunen op de opname en documentatie (o.a. Human Design Paspoort Extra) in de online map. 

Wat is van jou? Wat is van de ander? Waar kan je op vertrouwen? Waar zit die blokkade? Hoe ga je idealiter om met energie en engagementen? 

Geen haalbare opties voor jou? Stuur mij een mailtje, dan zoeken we samen een moment.

Zoek je enkel hulp bij
de basics van het Human Design experiment
en het begrijpen van jouw chart?
Boek dan een gesprek bij ‘Vrije afspraak’.

Voor het gezin

Deze gezinsreading is de family package. Wie meer dan één kind heeft of in een samenvattende schets de eigenheid van alle leden in het gezin wil begrijpen krijgt op deze manier het beste van de toegepaste Human Design materie. Het is anders dan de klassieke Human Design reading die inzoomt op één chart en veel dieper gaat. De gezinsreading blijft eerder aan de behapbare oppervlakte maar is daarom zeker niet minder nuttig. Het is een analyse van de charts en hoe ze invloed hebben op elkaar. Het omvat praktische, concrete tips om ouders en kinderen de best mogelijke kansen op zelfzorg en zelfontplooiing te geven. Waar nodig kan natuurlijk wel wat ingezoomd worden, daarom is deze reading langer. Eerder een halve dag met wat pauzes en opnieuw, wat intuïtief nodig is.

Het is mijn voorkeur om dit te doen in de woning van het gezin. Dat geeft de kinderen de kans om aan te sluiten wanneer ze willen in het gesprek, maar ook te pauzeren in hun natuurlijke omgeving.
Online is dus geen optie. 

Dit aanbod is in volle ontwikkeling, daarom staat er nog geen vaste prijs op.
Hebben jullie als gezin interesse? Stuur me een mailtje, dan zoeken we het samen verder uit.

Zoek je enkel hulp bij het begrijpen van een chart voor één kind?
Dat vind je bij de persoonlijke begeleiding onder ‘Vrije afspraak’.

Een relatie-analyse

Wij zijn nooit ons chart. We worden continue beïnvloed door personen in de buurt, onze mentale bagage en de transits. Kijken hoe twee personen elkaar beïnvloeden, dat gebeurt in een relatie-analyse. Er wordt iets meta gecreëerd. Eén plus één is drie. Dat proces kunnen duiden en de ander beter kunnen begrijpen leidt tot meer respect, acceptatie en inzicht.

Het verklaart waarom dat wat we eerst zo interessant vinden aan de start van een relatie, later irritant kan zijn. Het verklaart waarom je als ouder ook verandert dankzij je kind. En andersom. Voor wie samen een zaak wil oprichten kan het handig zijn elkaar sterktes en valkuilen te kennen… Relatie-analyse is een enorm boeiende en rijke tak van Human Design.

De aard van de relatie is minder belangrijk dan hoe vaak je elkaar ziet. Hiernaast zie je mogelijke connecties die onderzocht kunnen worden.

Prijs en praktische invulling hangen af van eventueel eerdere readings. Zet je vraag op mail en ik steek een voorstel in elkaar. Hier kan je alvast een plekje reserveren dat wordt bevestigd na betaling van het saldo.

Na de Human Design reading

Een Human Design reading boeken doe je bij mij maar één keer.
De kennis die ik doorgeef, de achtergrondinfo en de opname gaan heel lang mee,
 de kennis is immers tijdloos en blijft relevant. 
Zoals iemand het eens verwoordde: 

“Had ik deze kennis maar gehad voor ik al die dure cursussen om mezelf ‘te vinden’ had gevolgd.”

Doorheen de tijd begin je de kennis over jouw chart anders aan te voelen en te bekijken, dat wel.
Ik kan niet genoeg benadrukken dat Human Design een vorm van onderzoek en zelfreflectie is.
Het is geen quick-fix, snelle rage of parcours waar je fluitend doorwalst.

Wat brengt het jou?

De verbinding met jezelf wordt sterker en eerlijker.
Je voelt meer en meer wat van jou is en waarin je beïnvloed wordt door anderen.
Je leert te onderscheiden wat correct is voor jou en wat niet in die conditionering.
Je ontwikkelt een innerlijke autoriteit waar je rotsvast op kan vertrouwen.

Welke ondersteuning bied ik aan om de kennis van Human Design verder te integreren?

Afspraak boeken

Blijf op de hoogte