Human Design analyse

"Discover the person you were born to be" - Chetan Parkyn

Jouw Human Design chart in klare taal

Human Design, een logisch opgebouwd systeem dat even simpel is om mee aan de slag te gaan als complex om volledig te doorgronden. 

Hiernaast zie je een voorbeeld van mijn chart, mijn energetische blauwdruk bij geboorte. Het is wat er op dat moment in mijn design werd ‘geprint’ en zoveel verklaart van hoe ik in het leven functioneer. Dit is anders, uniek bij iedereen en maakt ons deel van een groter geheel. 

We zijn nooit ons chart. We leven in een realiteit waarin anderen ons beïnvloeden. Van kinds af aan komt er vanalles op ons af. We botsen op mensen, op situaties, op onszelf. Dan is het heel fijn om te weten dat je in een richting botst die jou meer geluk, energie en (zelf)liefde brengt omdat je voelt dat het in lijn is met wat je hebt meegekregen. 

  • Een individuele analyse is gefocust op het chart en de beleving van één persoon. Een persoonlijke energetische blauwdruk.
  • De gezinsanalyse is de family package van alles wat een gezin moet weten om meer balans en acceptatie te creëren dankzij bewustwording.
  • De relatie-analyse kan inzicht geven in een belangrijke 1-op-1 connectie. Wat gebeurt er als je bij elkaar bent?
Jouw Human Design chart
Intuïtief en inclusief vertalen, dat is mijn forte

Mijn aanpak is persoonlijk en concreet. Ik lees vanuit de huidige situatie. Je ontvangt inzichten en handvaten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Er is niet enkel het gesprek en de analyse in dialoog, maar ook een gestructureerde map met nuttige theorie en achtergrondinfo. Een Human Design paspoort is altijd inbegrepen.

Mijn manier van werken valt onder transformational Human Design. Ik zie de muurtjes rondom jouw eigenheid en talenten, door ons contact geef ik je de kans ze te zien en neer te halen.

"De puzzelstukjes vielen in elkaar en ik voelde me plots geen alien meer."
Volle maan in Schorpioen - Moonology Manifestation cards
Hilde
Projector

Soorten analyses

Individueel

Als volwassene je plek vinden in de wereld vanuit authenticiteit, het is niet altijd makkelijk.

Ik geef je graag een aanzienlijke voorsprong en concrete handvaten. Een Human Design analyse is het stap-voor-stap duiden van de elementen in jouw persoonlijke Human Design chart. Het wordt zo besproken dat het jou bewustwording en wegwijzers brengt. Samen leggen we de puzzel die jou in staat stelt het pad te kiezen van bevrijding en zelfvertrouwen. 

Deze analyse is voor velen een startpunt, de schatkaart die je de komende jaren nog vaak zal opdiepen terwijl je het pad bewandelt. 

Wat is je energietype? Wat is je innerlijk kompas? Hoe duikt nature/nurture bij jou op?Hoe ga je idealiter om met energie en engagementen?  Wat betekenen je profiellijnen? En nog veel meer.

€200

Geen vrij moment dat past?
Stuur me een mailtje op annelies@lacriasaga.com

Gezinsanalyse

Dit is de family package. 

– inzicht in de eigenheid en noden van de gezinsleden
– concrete opvoedtips en handvaten die gezondheid en uniekheid ondersteunen
– inzicht in de Penta (hoe functioneert de groep als entiteit?)

 

Afhankelijk van de voorkennis, gezinssamenstelling, leeftijden, budget en de vraag maak ik een voorstel op maat. Dit kan gaan van een éénmalige Penta-analyse tot een heel traject. Hebben jullie als gezin interesse? Stuur mij dan een mailtje voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan zoeken we uit wat werkt voor jou en mij.

annelies@lacriasaga.com

vanaf €250

Relatie-analyse

Wij zijn nooit ons chart. We worden continue beïnvloed door personen in de buurt, onze mentale bagage en de transits. Kijken hoe twee personen elkaar beïnvloeden, dat gebeurt in een relatie-analyse. Er wordt iets meta gecreëerd. Eén plus één is drie. Dat proces kunnen duiden en de ander beter kunnen begrijpen leidt tot meer respect, acceptatie en inzicht.

Het verklaart waarom dat wat we eerst zo interessant vinden aan de start van een relatie, later irritant kan zijn. Het verklaart waarom je als ouder ook verandert dankzij je kind. En andersom. Voor wie samen een zaak wil oprichten kan het handig zijn elkaar sterktes en valkuilen te kennen… Relatie-analyse is een enorm boeiende en rijke tak van Human Design.

Is Human Design nog helemaal nieuw voor jou? Ontdek en begrijp eerst de basics van je eigen chart, boek dan pas deze relatie-analyse.

Stuur me een mailtje om verder af te spreken en op maat te werken.

vanaf €280

20221011_125805

Na de Human Design analyse

De informatie die ik doorgeef, de achtergrondinfo en de opnames gaan heel lang mee, de kennis is immers tijdloos en blijft relevant. 
Iemand zei ooit: “Had ik deze kennis maar gehad voor ik al die dure cursussen om mezelf ‘te vinden’ had gevolgd.”

Ik kan niet genoeg benadrukken dat Human Design een vorm van onderzoek en zelfreflectie is, een startpunt. Het is geen quick-fix of snelle rage. Het is het potentieel dat er altijd al was. 

Wat brengt het jou?

  • De verbinding met jezelf wordt sterker en eerlijker.
  • Je voelt meer en meer wat van jou is en waarin je beïnvloed wordt door anderen. 
  • Je leert te onderscheiden wat correct is voor jou en wat niet, zonder oordeel. Je bent je veel bewuster van de energie-uitwisseling in alle domeinen van je leven.
  • Je herkent een innerlijk weten, een gids, waar je rotsvast op kan vertrouwen.
  • Je ontdekt je eigen kracht en de manier waarop jij het meest kan leren of bijdragen aan het geheel.

Wat kan ik nadien voor jou betekenen?

Er zijn vaste, gratis ontmoetingsmomenten zoals de Heidebabbels. Daarnaast zijn er soms laagdrempelige workshops die dieper ingaan op thema’s als relaties, ouderschap en Human Design in de praktijk. Zo kan je je af en toe weer verbinden met mij en de kennis over je eigen chart.
Abonneer je op Saga’s Maankondiging voor dat aanbod. 

Een extra gesprek is ideaal als je vragen hebt na enkele maanden, een soort van check-up wil, of simpelweg graag met mijn onverdeelde aandacht enkele topics wil bespreken over Human Design. Stuur me hiervoor een mailtje.

Langdurige, consistente coaching of begeleiding bied ik niet aan, maar ik kan met een gerust hart collega’s aanraden.

Boekingen

Maandelijks mailtje