Human Design analyse

"Wisdom lies in the unattached experience of our openness" - Ra Uru Hu

Mogen er zaken grondig gaan schuiven? Nood aan een 360° view op je leven?

Deze samenwerking van twee maanden brengt transformatie. De muurtjes rondom je essentie en talenten worden zichtbaar. Ik geef je via zelfstudie, reflectie, audioberichten en een intensieve analyse de kans ze te erkennen en de tools om ze neer te halen. De stappen:

1. Begeleide zelfstudie en observatie met het Human Design Paspoort (2 à 4 weken)
2. Persoonlijke analyse van twee uur met opname en achtergrondinfo
3. Integratie van de materie door vrije Q&A in audioberichten (6 à 4 weken)

In dit traject wandelen we intuïtief door jouw Human Design chart en schijnen zo licht op het verleden, heden en mogelijke toekomstbeelden. Mijn forte is jou zien als deel van het geheel.  Als Projector richt ik met veel plezier al mijn energie op jou in deze 1-op-1 connectie. Van daaruit vertaal ik zonder enige filter, maar wel op jouw tempo, dat wat klaar zit om gezegd te worden.

 • Waarom ben je hier? 

 • Wat heb je daarvoor meegekregen? 

 • Wat blokkeert jouw pad?

Ik ga er volledig voor om samen met jou in de ogen te kijken wat gezien wil worden.
Mijn blik is steeds: “Wat heb jij nodig om je kracht te kunnen zien en ervaren?”
Het wordt zo besproken dat het jou bewustwording en wegwijzers brengt. 

 

€360

Annelies La Cria Saga
Human Design als pad naar meer bewustwording

Mogelijke bijwerkingen

 • Sterker innerlijk kompas en hoger bewustzijn
 • Bye bye zwaai zwaai aan schadelijke patronen
 • Schuld en schaamte worden mildheid
 • Meer inzicht in energetische dynamieken
 • Meer begrip voor jezelf en de ander
 • Je kan beter grenzen stellen terwijl je hart open blijft
 • Meer zelfvertrouwen en het omarmen van je weirdness
 • Begrijpen hoe jouw levensverhaal tot nu toe in een geheel past

Hoe was het voor anderen?

Samen de diepte in!

Wat werd ik blij tijdens de lezing door Annelies! Samen de diepte induiken, heerlijk. Elke vraag beantwoordde ze met nog meer diepgang en met associaties naar andere aspecten in mijn human design. En toch was elk antwoord en elk stukje informatie steeds verhelderend en duidelijk. Ik kreeg zowel prakrische handvaten mee en een oefening (heb je nog vragen? ja of nee 🙂 waardoor ik kon leren voelen hoe mijn ja of nee voelt) , als een rijke basiskennis van mijn eigen design. Ik had niet verwacht er zo veel uit te kunnen halen! En nu mag ik nog gaan smullen van mijn bundeltje aan info… Dankjewel Annelies voor de combinatie van je kennis en je afstemming die je hier ten dienste stelt van de ander. ❤️

Romina
Generator

het aha moment

Human Design was al een aantal keer op mijn pad gekomen en daarom boekte ik een sessie bij Annelies.
Het werd een leerrijke ervaring, met veel inzichten. De puzzelstukjes vielen in elkaar en ik voelde me plots geen alien meer.

We hadden een fijn gesprek en ze gaf me duidelijke en onmiddellijk inzetbare tips over oa. carrière en mijn huidig traject om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Ook de info die ik nadien ontving, is overzichtelijk en praktisch. En ook nodig want er wordt zoveel info gedeeld dat je die onmogelijk op het ogenblik zelf kan onthouden of noteren.

Annelies heeft een grote kennis over Human Design en deelt deze op een vlotte en gepassioneerde manier.
Ik ben al een tijd bezig met de “wie ben ik écht” vraag. Haar Human Design reading bracht zoveel duidelijkheid. Elke cent dubbel en dik waard !

Hilde
Projector

Weer een verbreding van mijn wereld

Ik vond het spannend om deze diepte reading te mogen ontvangen. Vele dingen vielen nog dieper op hun plaats, een bevestiging ervan ahw, en van sommige dingen ben ik nog een beetje sprakeloos… ik vond het een geweldige ervaring en ik ben enorm blij dat ik hier Annelies heb gekozen, ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Dank je wel ook nog voor het Human Design Paspoort om op terug te vallen en de andere documenten die je nog mailde, wat mooi allemaal. Hartelijk dank en dikke kus 🖤💛❤

Kitty
Generator

Helderheid en een nieuwe koers in mijn leven nu ik mijn blauwdruk zoveel beter begrijp 🙂

Lang, heel lang geleden (zo’n 15 jaar) hoorde ik voor het eerste over Human Design maar het drong toen nog niet tot mij door.
Zo’n 6 jaar geleden kwam het terug op mijn pad maar verder dan te weten komen welk Type ik ben, kwam ik ook toen niet.
Tot Human Design in de voorbije maanden meermaals tevoorschijn kwam. En als iets zich herhaalt, weet ik uit ervaring dat ik de broodkruimels mag volgen en er iets mee mag gaan doen.
Zo kwam ik via via bij Annelies terecht.

Het werd een fijn, boeiend, leerrijk, ontsluierend gesprek waarin ik heel wat zaken herkende, andere die verhelderend zijn én ook nieuwe dingen ontdekte.
Ik begrijp nu ook veel beter waarom ik 8 jaar geleden een burn-out had: ik leefde niet volgens mijn type.

Het was dusdanig de moeite waard dat ik meteen ‘aan de slag’ ben gegaan en wat ik van Annelies en uit het gesprek leerde, al ben beginnen toepassen. Ik merk dat hoewel mijn verstand nog wat dwars wil liggen 😉 mijn gevoel alvast goed zit en me uitnodigt om er verder mee aan de slag te gaan.

Annelies zelf is trouwens een toffe madame die met veel enthousiasme haar passie beoefent.

Dank je wel Annelies !
Much appreciated.

Johan
Generator

Na de samenwerking

De informatie die ik doorgeef, de achtergrondinfo en de opnames gaan heel lang mee, de kennis is immers tijdloos en blijft relevant. 

In een diepte-analyse ga ik er van uit dat je hier de komende maanden en jaren mee aan de slag wil.  Daarom is er extra achtergrondinformatie en mogelijkheden voor zelfstudie. We blijven verbonden via de Facebookgroep of workshops, indien dat fijn is.

Wat brengt deze analyse?

 • De verbinding met jezelf en de wereld wordt eerlijker.
 • Je begrijpt op een diep niveau het belang van strategie en autoriteit, en het effect ervan op jouw dagelijks leven.
 • We bekijken een diepere laag van het Human Design chart door profiel, poorten, kanalen, incarnatiekruis en variabelen als puzzelstukken bij elkaar te brengen.
 • Je begrijpt waarom je hier bent en wat jouw waarde is in het grotere geheel.
 • Je ziet de weg van forceren en angst naar overgave en vertrouwen.
 • Je leert dat alles in je groeiproces is zoals het moet zijn. Alles. Je doet het geweldig.
de moed van imperfectie is de weg naar de essentie

Workshops

Laagdrempelig kennismaken
of een specifiek aspect onder de loep nemen? 

Boekingen