Human Design relatie-analyse

"Love is not about why you got in, or if and when it will ever end. It is about accepting what you have right there, right then." - Ra Uru Hu

Wij zijn nooit ons chart. We worden continue beïnvloed door personen in de buurt, onze mentale bagage en de transits. Kijken hoe twee personen elkaar beïnvloeden, dat gebeurt in een relatie-analyse. Er wordt iets meta gecreëerd. Eén plus één is drie. Dat proces kunnen duiden en de ander beter kunnen begrijpen leidt tot meer respect, acceptatie en inzicht.

Het verklaart veel van de strubbelingen in een relatie. Een analyse gaat kijken naar de mechaniek. Waar zit de elektromagnetische aantrekking? Waar zit het onvermijdelijke compromis? Waar kan je leren van elkaar?
En welke handvaten heb je om in balans te blijven?

Het geeft woord en beeld aan de invloed die je op elkaar hebt. Relatie-analyse is een enorm boeiende en rijke tak van Human Design.

Is Human Design nog helemaal nieuw voor jullie? Dan werken we in stappen.

Stuur me een mailtje om verder af te spreken en op maat te werken.

vanaf €390

20221011_125805
Wat is een relatie-analyse
Mijn aanpak is persoonlijk en concreet. Ik lees vanuit de huidige situatie. Je ontvangt inzichten en handvaten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Er is niet enkel het gesprek en de analyse in dialoog, maar ook een gestructureerde map met nuttige theorie en achtergrondinfo.
Een Human Design Paspoort is altijd het vertrekpunt.

Mijn manier van werken valt onder transformational Human Design. Ik zie de muurtjes in de verbinding. Tijdens de analyse geef ik de kans ze te zien en de tools om ze neer te halen. Zo kan liefde en samenwerking weer volop stromen.

2024 03 05 21 52 47 03 Relatie analyse Caroline en Ron pCloud Human Design relatie-analyse human design relatie analyse

Workshops

Laagdrempelig kennismaken
of een specifiek aspect onder de loep nemen? 

Analyse boeken