Human Design gezinsanalyse

"Your children are not your children, they are life longing for itself" - Khalil Gibran

Wat is een gezinsanalyse

Willen jullie als gezin aan de slag met Human Design?

Dit is wat het brengt:

– inzicht in de eigenheid en noden van de gezinsleden
– concrete opvoedtips en handvaten die gezondheid en uniekheid ondersteunen
– inzicht in de Penta (hoe functioneert de groep als entiteit?)

Afhankelijk van de voorkennis, gezinssamenstelling, leeftijden, budget en de vraag maak ik een voorstel op maat. Dit kan gaan van een éénmalige Penta-analyse tot een traject op maat. 

Stuur mij een mailtje bij interesse. We bekijken in een gesprek samen wat de noden zijn, hoe ik het zou aanpakken en wat dat vraagt qua investering. Daarna kan je vrijblijvend beslissen of je er op ingaat. 

Imagine a world where children grow up appreciated and respected for who they are, feeling secure in themselves instead of learning they should be something other than what they are. Imagine every child’s true nature nurtured from birth.
Human Design gezinsanalyse
Mijn aanpak is persoonlijk en concreet

Ik lees vanuit de huidige situatie. Werken met mij brengt inzichten en handvaten waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Er is niet enkel het gesprek en de analyse in dialoog, maar ook een gestructureerde map met nuttige theorie en achtergrondinfo. Een Human Design Paspoort of Kids-ID zijn voor mij altijd de basis om te starten.

Mijn manier van werken valt onder transformational Human Design. Ik zie de muurtjes rondom eigenheid en talenten. Tijdens de analyse geef ik de kans ze te zien en de tools om ze neer te halen. Verbindende communicatietechnieken verweef ik doorheen het geheel.

Workshops

Laagdrempelig kennismaken
of een specifiek aspect onder de loep nemen? 

Analyse boeken