Groepsreis Zweden juli 2024

Kanovaren en kamperen in het Zweedse merengebied

Kanovaren Zweden
Intuïtieve aanpak

Een week lang gaan we met de kano een prachtig merengebied verkennen. Ieder op zijn eigen manier als onderdeel van het grotere geheel waarin we allemaal anders zijn. Het doel is verbinding. Met de natuur, met onszelf en met elkaar. Dit is geen reis met een hoop geplande workshops. Alles gebeurt intuïtief en in het moment. 

Er gaan twee gidsen mee. Ikzelf en Emmanuel. We beheersen beiden vaardigheden en kennis in het domein van groepen begeleiden, survivalvakanties, verbindende communicatie, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Onze missie en visie is hetzelfde, onze methodes en studiedomeinen zijn anders maar compatibel. Dat maakt ons een ijzersterk team met véél mogelijkheden. Bij ons word je gegidst op praktisch én persoonlijk vlak. 

zonsondergang Zweden kanovakantie
De vier elementen

We gebruiken de kano om ons te verplaatsen en slapen op schitterende plekken in de natuur. Onder de blote hemel, houten shelters of in kleine tentjes. De enige moetjes zijn een kampplaats zoeken of creëren, ons warm houden en eten maken. Er is geen elektriciteit of gas. Enkel de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht.
We maken het stil, waardoor er ruimte is om te voelen wat er bij jou en in de groep leeft. Wat gebeurt er als je luistert zonder ruis en verwachtingen?

Kanovaren
Wat je kan bijleren

Elke deelnemer krijgt bij vertrek een bundeltje zelfkennis mee. Vooral gebaseerd op Human Design, maar we betrekken evengoed doorheen de reis astrologie, psychologie en andere systemen waar nodig of gewenst. Er is geen voorkennis vereist. Je kan meegaan als ervaren therapeut, als jongere zonder enig idee van eigen potentieel en alles daartussenin. Want iedereen is waardevol op de eigen manier. Wij zien jou.

Door de manier waarop wij als begeleiders aanwezig zijn, zullen die kennis, de groep en de natuur dienen als spiegel om jezelf en elkaar te ontdekken. Op jouw tempo, aan de hand van jouw noden.

Jouw profiel

kanovakantie kanovaren kanotrektocht Zweden
Koken in Zweden Dutch oven

Praktisch

Inbegrepen in de prijs

De gidsen

Een gouden duo met dezelfde visie en aanvullende vaardigheden vond elkaar in de liefde voor de vier elementen. Water, aarde, lucht en vuur. Hun gezamenlijke kennis is een schatkist aan creativiteit en wijsheid. Tijdens deze reis kunnen jullie hier volop gebruik van maken. Hun enthousiasme is aanstekelijk, in de natuur en in groep functioneren aangeboren eigenschappen. Aangenaam!

Emmanuel

251077718 100667749101466 2437787012173950870 n Groepsreis Zweden juli 2024

Annelies

Blog Groepsreis Zweden juli 2024

Locatie

Het merengebied in Värmland

De deelnemers

Leeftijd & profiel

Elke volwassen leeftijd is welkom. Een minderjarige vanaf 14 jaar enkel mits begeleiding van een ouder.

Dit is een groepsreis met een duidelijk doel om vanuit de groepsdynamiek iets te leren, koppels, vrienden of gezinsleden zijn erg welkom, mits de intentie zich verbindend en open op te stellen als individu. 

Fysieke en mentale gezondheid

Een kanovakantie is verre van topsport, gelukkig. Je hebt echter wel voldoende veerkracht en energie nodig om dit experiment aan te gaan. Je moet in staat zijn 7 dagen buiten te leven zonder zetel of elektriciteit. Wil dat zeggen dat je perfect gezond moet zijn? Neen. Maar je hebt wel marge nodig. Wie tijdens de reis in een zware overlevingsfase zit heeft moeite met een groep te connecteren, eigen noden goed in te schatten en nieuwe kennis te integreren. Dat zijn basisvoorwaarden om mee te kunnen. Twijfel je? Praat er dan over met Annelies.

Groepsreis Zweden juli 2024

De prijs

Aandacht voor iedereen

Om de reis te kunnen organiseren is een basisprijs berekend van €975. Er is een minimum nodig van 8 deelnemers om de reis te laten doorgaan.
Als dit jouw droomreis is, maar het budget is een probleem, breng mij daarvan op de hoogte. Samen kijken we wat mogelijk is.

  • Schrijf je met meerdere leden van het gezin in?
    2 = 10% korting
    3 = 20% korting

Het vervoer tot aan het startpunt (Arjang, Zweden) is niet inbegrepen. Je kan op eigen initiatief kiezen voor een vliegtuigticket op Göteborg, dat is rond de €350. Of je rekent de kosten in van de road trip tot daar en terug. Eens de deelnemersgroep bekend is kunnen we onder elkaar afspreken hoe we gaan reizen en wie met wie samen wil gaan, zo kunnen we ook veel besparen.

Meer informatie over de algemene voorwaarden en annuleren vind je hier.

Interesse

Blijf op de hoogte
Kom naar een infosessie

Maak kennis met de gidsen tijdens een online infosessie en geniet van het enthousiasme dat er leeft rond deze week op het water. Alle praktische vragen worden beantwoord en jij kan aanvoelen of dit aanbod correct is voor jou.

Stel je vragen en voel in

Wil je liever direct invoelen aan de hand van een gesprek? Stuur een mail of berichtje naar Annelies. Dan bellen we om er over te praten.

Voor jou is het een duidelijke "JA"?

Voel jij over heel je lijf dat je er bij wil zijn op deze magische reis met gelijkgezinden? Roepen de Zweedse wateren en wijdsheid? Klik hieronder om naar het inschrijvingsformulier te gaan. Je inschrijving is pas definitief na betaling.